Lesaanbod
Studio Danskunst
Danst uw peuter thuis al de sterren van de hemel? Dan kan zij of hij binnenkort dansen in een echte dansstudio!
Samen met andere peuters op een speelse en vrolijke manier op ontdekkingsreis in de fantasierijke wereld van dans en muziek. Peuterdans stimuleert de motorische en sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind.
Elke drie à vier weken staat er een thema centraal. Een verhaal met dans, muziek, zang en soms met dans-materialen en/of muziekinstrumenten. De muziek die wordt gebruikt in de lessen varieert van peuterliedjes tot klassieke muziek. Dansplezier staat centraal in lessen! Kortom, een feest voor meisjes en jongens die graag dansen!
Geniet uw dochter of zoon ook zo van de beroemde balletten zoals het Zwanenmeer, de Notenkraker of Doornroosje? Klassiek ballet vormt een goede basis voor alle andere dansvormen en is vooral niet saai! Tijdens de balletlessen wordt er gewerkt aan een goede lichaamshouding, coördinatie, lenigheid en kracht, waarbij plezier voorop staat! Verder is er ook aandacht voor het verder ontwikkelen van de creativiteit door middel van bewegen door de ruimte en improvisatie. We dansen natuurlijk op klassieke muziek, maar soms ook op hedendaagse muziek. In de les doen we o.a. oefeningen aan de barre, in het midden en over de diagonaal. Het laatste onderdeel van de les is het werken met alle ballerina’s en ballerino’s aan een prachtige danscombinatie.
Urban Jazz is een mix van moves uit de dansstijlen streetdance, hiphop en jazzdance.
In de lessen wordt er o.a. gewerkt aan techniek, souplesse, kracht, danskwaliteit en dansplezier.
Daarnaast strakke en flitsende bewegingen die je ook in videoclips ziet. Elke les werk je naar een danscombinatie toe op populaire muziek.

Lekker swingen, stoere choreografieën en plezier... dat is Urban Jazz!
Modern/jazz is een dansstijl is waar vele danstechnieken en emoties bij elkaar samenkomen. Een gevarieerde technische dansvorm, waarbij je vanuit je gevoel danst.
Lichaamshouding, coördinatie, loslaten, kracht, pirouetten, grondwerk, inleving en plezier zijn voorbeelden van ingrediënten van deze les, waarbij we dansen op een breed scala van muziekstijlen. De lesopbouw bestaat uit een warming-up, techniekoefeningen, buikspier- en stretchoefeningen, sprongen en/of andere danscombinaties over het midden en werken we aan choreografieën, die altijd weer verschillend zijn qua bewegingen, muziek en emoties. Een uitdagende les voor geest en lichaam. Werken aan je danstechniek en vooral dansen op je gevoel!

Home
Even voorstellen
Lesaanbod
Lesrooster
Lesgeld
Agenda/vakanties
Dansprojecten
Dansfeestjes
Hoodie SDK
Nieuws
Locatie/contact