Even voorstellen
Don't dream your life... live your dream!
Studio Danskunst

Hallo, mijn naam is Dorinda Deelen.
Toen ik 11 jaar was deed ik auditie voor de Havo voor muziek en dans in Rotterdam. Deze school is de vooropleiding van Codarts. Mede door een blessure besloot ik na het behalen van mijn diploma om het over een andere boeg te gooien. Ik dacht dat ik klaar was met dansen en ging een opleiding volgen aan de Pabo in Rotterdam. Maar in het tweede jaar begon ik het dansen zo te missen dat ik op een dag besloot om een balletschool te zoeken en weer lessen te gaan volgen. Ik kwam bij een balletschool in Gorinchem terecht en hier kon ik tot mijn grote vreugd al snel aan de slag als dansdocente klassiek, streetjazzdance en modern. Ik ben naast dansdocente ook werkzaam als lerares op een basisschool. Het werken met kinderen is naast dans een andere passie van mij. En hoe geweldig is het dat ik die bij Studio Danskunst kan combineren! De droom om ooit een eigen dansschool te hebben had ik als klein meisje al. Nu is dit werkelijkheid geworden. Mijn lijfspreuk voor alle dansers: `dans met je hart en je voeten zullen volgen!`
Tot snel bij Studio Danskunst!

Hallo, mijn naam is Cécile van Triest. Een leven zonder dans kan ik mij niet voorstellen. De passie en liefde voor dans kunnen en mogen delen met dansers tijdens je lessen is geweldig, waarbij wij hard werken, maar ook plezier hebben. Ik ben geboren in Beekbergen, later gaan wonen in Zwolle en nu in Gorinchem, happy getrouwd en moeder van twee geweldige toppers. Vanaf mijn achtste jaar dans ik klassiek- en jazzballet, iets later is daar modern bijgekomen. Daarnaast lessen tap- en streetdance en oprichtster/danseres van een showballet. Mooie ontwikkelingen en nu is dans ook mijn beroep… deze droom is werkelijkheid geworden en hoop dit nog heel lang te mogen blijven doen. Ik geef nu al vele jaren lessen en workshops in diverse dansstijlen, van peuterdans tot modern, van klassiek tot streetdance bij verschillende dans- en basisscholen in de regio. Met ook veel passie en plezier huur ik sinds 2008 een eigen danslocatie in Gorinchem (JoytoDance), waar ik streetjazz-dance, klassiek ballet spitzen en modern/jazz geef. Nog steeds volg ik zelf lessen en dansworkshops door het hele land om mij te blijven ontwikkelen als dansdocente, omdat ik dit belangrijk en heerlijk vind om te doen.
Nu samen met Dorinda in Hardinxveld-Giessendam Studio Danskunst. Dankbaar en trots ben ik, dat wij dit samen doen!
Voor alle dansers: "Believe in yourself. Work hard, learn by practice. Dance with your heart. Enjoy your passion!” Tot snel bij Studio Danskunst!
Home
Even voorstellen
Lesaanbod
Lesrooster
Lesgeld
Agenda/vakanties
Dansprojecten
Dansfeestjes
Hoodie SDK
Nieuws
Locatie/contact
Heel erg blij zijn wij met onze nieuwe dansdocente Céline van Leer!!
Zij start per seizoen 2023/2024.
Klik op dit bericht voor meer info over Céline.